CONDOLEANCE ARRANGEMENTEN
Tulphoeve kookstudio kookworkshop trouwen bruiloft feestje kookles voorhout Tulphoeve  Jos Ruiters kookles personeelsfeest eten uitje Bij een overlijden komen veel zaken op u af waaronder de verzorging van de begrafenis of crematie. Na een uitvaart bestaat de mogelijkheid om in een discrete sfeer de nabestaanden te condoleren en samen met familieleden en vrienden de overledene te herdenken.

De Tulphoeve is een karakteristieke en sfeervolle locatie waar u in alle rust terecht kunt voor een koffietafel. Wij staan tot uw beschikking om hiervoor de organisatie uit handen te nemen, zodat u tijd heeft voor de genodigden. Na de koffietafel kunt u in de Tulphoeve nog napraten over de uitvaart, eventueel in combinatie met een diner of borrel in intieme sfeer met familieleden en directe vrienden. De culinaire invulling is naar wens in te vullen. Wij denken graag met u mee.

Informatie en reserveringen

Wij maken graag een offerte op maat. Bel voor meer informatie of een afspraak naar 06- 24 60 27 34 of mail naar info@tulphoeve.nl