Privé diner of lunch

/Tulphoeve kookstudio kookworkshop trouwen bruiloft feestje kookles voorhout Tulphoeve  Jos Ruiters kookles personeelsfeest eten uitje Op zoek naar een bijzondere gelegenheid voor een familiediner, zakenlunch of vriendenclub? Of wilt u graag lunchen of dineren in een bijzondere en exclusieve ruimte? Met wat voor gezelschap u ook komt, we hebben altijd een ruimte die aansluit bij uw wensen en eisen. Of dit nu onze kookzaal is of het meer besloten wijnlokaal.

Het is mogelijk de Tulphoeve te reserveren voor een prive-diner, lunch of borrel. Exclusieve aandacht, toewijding en een op maat samengesteld menu maken uw bijeenkomst tot een bijzondere ervaring. Van te voren stellen wij, in overleg met u, een menu samen volgens uw specifieke wensen. Zo creëert u uw geheel eigen, gezellige, ontspannen avond met heerlijke gerechten en bijpassende wijnen. Wij maken graag een afspraak om uw wensen te inventariseren. 

Een driegangen diner kost afhankelijk van de specifieke wensen en ingrediënt keuzes om en nabij € 39,50 per persoon (inclusief brood en tafelwater). Hierbij serveren wij dan onze huiswijnen, wilt u hierin andere optie dan kunt u kiezen uit de wijnen die wij zelf importeren.

  • Tulphoeve eigen wijn import € 5,00 p.p.

  • Topselectie Tulphoeve wijnen € 7,50 p.p.

Private diners zijn mogelijk vanaf 8 personen.