Parkeren

Voor alle gasten is er voldoende parkeergelegenheid en op uw verzoek verzorgen wij een parkeerwacht en reserveren wij enkele parkeerplaatsen voor de familieleden die later komen.

Vooraf

Vooraf kan de directe familie apart bijeenkomen om alvorens het condoleren aanvangt, even samen te komen, met een kop koffie en een broodje o.i.d.

Na afloop

Wilt u nadien nog met een select gezelschap koken of dineren in de Tulphoeve? Wij nemen u graag de zorgen uit handen.

Condoleance Arrangementen

Bij een overlijden komen veel zaken op u af waaronder de verzorging van de begrafenis of crematie. Na een uitvaart bestaat de mogelijkheid om in een discrete sfeer de nabestaanden te condoleren en samen met familieleden en vrienden de overledene te herdenken.

De Tulphoeve is een karakteristieke en sfeervolle locatie waar u in alle rust terecht kunt voor een koffietafel. Wij staan tot uw beschikking om hiervoor de organisatie uit handen te nemen, zodat u tijd heeft voor de genodigden. Na de koffietafel kunt u in de Tulphoeve nog napraten over de uitvaart, eventueel in combinatie met een diner of borrel in intieme sfeer met familieleden en directe vrienden. De culinaire invulling is naar wens in te vullen. Wij denken graag met u mee.

Informatie en reserveringen

Wij maken graag een offerte op maat. Bel voor meer informatie of een afspraak naar 06- 24 60 27 34 of mail naar info@tulphoeve.nl