Vergader- en cursuslocatie

Vergaderen, lezing houden, cursus of productpresentatie geven? Het kan allemaal. Onze ruimte is van alle gemakken voorzien, zoals een complete moderne keuken, internet, beamer met groot scherm en geluidsinstallatie en biedt zitplaats aan maximaal 50 personen. In de zomermaanden heeft u een heerlijk groot terras tot uw beschikking met uitzicht over het bollenveld. Bel ons of mail om uw evenement persoonlijk te bespreken. Wij zijn u graag van dienst!

De monumentale bloembollenschuur daterend uit 1893 is in 2012 geheel gerenoveerd en het bollenveld van ca. 1,5 ha achter de bollenschuur maken het geheel een bijzondere plek in de drukke Randstad. Met ruim voldoende parkeergelegenheid op eigen terrein.

Team Building

Koken als een vorm van teambuillding en gegarandeerd een smakelijk slot van uw vergaderdag.

Historie

/Tulphoeve kookstudio kookworkshop trouwen bruiloft feestje kookles voorhout Tulphoeve  Jos Ruiters kookles personeelsfeest eten uitje  (81).jpg

De Tulphoeve is een oude bloembollenschuur daterend uit ca. 1893 en verder aangebouwd in latere jaren inclusief een vrijstaande woning rondom 1950. Wij hebben het pand in 2011 aangekocht en grondig gerenoveerd, maar met behoud van het karakter van de bloembollenschuur, waarvoor wij zijn beloond met de titel: monumentale bollenschuur en de Zwarte Tulp prijs.