De kleine lettertjes , huisregels voor gasten van de Tulphoeve

Reservering

Bij de reservering dient altijd correct melding te worden gemaakt van het aantal personen dat bij De Tulphoeve zal overnachten.

 

Respect voor de buren

De Tulphoeve is gelegen in de nabijheid van een aantal woonboerderijen met andere bewoners. De Tulphoeve verzoekt haar gasten vriendelijk om geen overlast te veroorzaken.

 

Maximale bezetting kamers en studio

De Tulphoeve B&B heeft de beschikking over 1 twee persoonskamer en 2 drie persoonskamers.

 

De kamers zijn geschikt voor een maximale bezetting van 2, danwel 3 personen. Het is derhalve niet toegestaan om met meer dan dit aantal personen in de kamer te overnachten en/of te verblijven. Dit aantal geldt ongeacht de leeftijd van degene die in de kamer verblijft.

 

Bij het overtreden van de op het reserveringsformulier aangegeven en/of maximale bezetting zal De Tulphoeve B&B per overtreding 100% van het op dat moment geldende overnachtingstarief in rekening brengen, bovenop de reeds verschuldigde verblijfskosten.

 

Sleutelbeheer

Bij aankomst ontvangt u twee sleutels bestemd voor uw verblijf, 1 van de hoofdingang en 1 van uw kamer. U dient zelf zorg te dragen voor het afsluiten van de deuren van uw verblijf en voor het uitdoen van de verlichting. Bij het uitchecken graag de sleutel weer retourneren in de sleutelkluis.

 

Verlies sleutel

Bij verlies van een sleutel brengt De Tulphoeve u € 100,00 in rekening.

 

Waarborgen hygiëne

Het is niet toegestaan om de bedden in de kamers en/of studio zonder lakens en slopen te beslapen.

 

In het geval dat tijdens de overnachting niet verwijderbare vlekken in het matras, dekbed, sprei en sierkussens of handdoeken ontstaan, zal De Tulphoeve de hierdoor ontstane reinigingskosten en/of kosten ter vervanging van de materialen bij de klant in rekening brengen.

 

Prijzen

De prijzen zijn inclusief gas, water en elektra. Gratis gebruik van TV, Wifi en gratis parkeergelegenheid op terrein bij De Tulphoeve.

 

In het onverhoopte geval dat de servicediensten zoals TV en of Wifi

niet of niet naar behoren functioneren tijdens het verblijf bij

De Tulphoeve geeft dit de klant geen recht tot restitutie van het geheel of een deel van de verschuldigde kamerprijs.

 

Internet

De Tulphoeve biedt een WIFI gastennetwerk aan. De gebruiker zal zich onthouden van het bezoeken van internet websites die een onrechtmatig karakter hebben of die niet stroken met de reputatie van De Tulphoeve als aanbieder van de accommodatie. Bij constatering of het vermoeden van hinder van derden en/of (overig) internetmisbruik door de gebruiker heeft De Tulphoeve het recht zonder nadere aankondiging de toegang tot internet al dan niet geheel te blokkeren.

 

Parkeren

Uw auto kunt u parkeren op de daarvoor aangegeven P-plekken op het terrein.

Parkeren is uitsluitend toegestaan voor de duur van het verblijf bij De Tulphoeve B&B. Parkeren op het terrein bij De Tulphoeve B&B is op eigen risico. De Tulphoeve B&B is niet aansprakelijk voor diefstal en/of enige vorm van schade.

 

Geluid

De Tulphoeve vraagt haar gasten om zich van luidruchtigheid in het door hen gehuurde verblijf en de algemene ruimtes te onthouden. Alle muziek – en elk ander geluid – op welke wijze voortgebracht moet op kamersterkte zijn afgestemd, zodat geen geluidsoverlast ontstaat voor de overige gasten en omwonenden en is sowieso verboden van ’s-Avonds 22:00 tot ’s morgens 07:00 uur.

 

Afval

Vuilnis kunt u in de daarvoor bestemde afvalcontainers deponeren. Leeg glaswerk of plastic mag u laten staan, deze zal de host in verband met afvalscheiding voor u opruimen.

 

Roken

Bij De Tulphoeve is roken in de verblijven en de algemene ruimtes verboden. In overleg kunt u roken op het terras, mits anderen hier geen last van hebben en de veiligheid niet in gevaar komt. Het terras dient peuk vrij te blijven. Peuken moeten derhalve worden achtergelaten in de asbak.

 

Alcohol en (soft) drugs

Alcoholmisbruik is verboden, dus geniet, maar drink met mate. Het is bij De Tulphoeve B&B verboden om drugs te bezitten, te gebruiken en/of te verhandelen.

 

Schade

De Tulphoeve is op geen enkele manier aansprakelijk voor enige vorm van schade, verlies of diefstal die u heeft of ondervindt tijdens uw verblijf bij De Tulphoeve.

 

Mocht er tijdens uw verblijf schade worden veroorzaakt aan de accommodatie of de inrichting ervan, dient u de host hiervan op de hoogte te stellen. Wij wensen u alvast een aangenaam verblijf!