Privé diner of lunch

Prive borrel

Voor groepen tussen 8 en 60 personen, biedt de Tulphoeve de mogelijkheid tot een privé-borrel met drankjes en diverse borrelhapjes. Neemt u contact met ons op voor een offerte.

Stijlvol dineren

“ Niet zélf koken of in een restaurant dineren: maar stijlvol tafelen in een privé-eetkamer in een monumentale bollenschuur midden in de prachtige Bollenstreek”

Op zoek naar een bijzondere gelegenheid voor een familiediner, zakenlunch of vriendenclub? Of wilt u graag lunchen of dineren in een bijzondere en exclusieve ruimte? Met wat voor gezelschap u ook komt, we hebben altijd een ruimte die aansluit bij uw wensen en eisen. Of dit nu in onze grote kookzaal is of de meer besloten kleinere kookzaal.
Het is mogelijk de Tulphoeve te reserveren voor een prive-diner, lunch of borrel. Van te voren stellen wij, in overleg met u, een menu samen volgens uw specifieke wensen. Wij maken graag een afspraak om uw wensen te inventariseren.

De prijs voor een driegangen diner is varieert vanaf € 39,50 per persoon (inclusief brood en tafelwater), afhankelijk van uw specifieke wensen. Hierbij serveren wij dan onze huiswijnen, wilt u hierin andere optie dan kunt u kiezen uit de wijnen die wij zelf importeren.

Tulphoeve eigen wijn import € 5,00 p.p. 

Topselectie Tulphoeve wijnen € 7,50 p.p.

Prive diners zijn mogelijk vanaf 8 personen.