Programma

Aanvang 19.00 uur.

Duur kookworkshop ca. 2  uur

Ontvangst met een drankje, uitleg werkwijze en vervolgens gaat iedereen ca. 1,5 uur in de keuken aan de slag

Daarna gezamenlijk aan tafel om te genieten van de sushi.

Na afloop ontvangt u een sushi werkblad voor thuis

De kosten bedragen € 47,- p.p.

Standaard drank arrangement inbegrepen.  Het drank assortiment bestaat uit rode- en witte wijn,  rosé, bier, alcoholvrij bier,  frisdrank,  koffie en thee.

Alcoholhoudende dranken worden onbeperkt geserveerd bij het aperitief, tijdens het koken en bij het voor- en hoofdgerecht.

Minimum aantal deelnemers 6 personen 

Sushi (寿司)

Sushi (寿司) is een gerecht uit Japan. Het bestaat altijd uit een hapje rijst van een paar centimeter in verschillende vormen, met daarop of daartussen de overige ingrediënten, waaronder rauwe vis of andere zeevruchten, maar ook gaar gemaakte vis, gebakken ei, of groenten..”

Sushi maken volgens de oude Japanse traditie tijdens onze sushi workshop. Natuurlijk met duurzaam gevangen verse vis. Of maak tijdens de workshop lekkere vegetarische sushi met verse groente opties. Voor Japanners is het maken van de kleine sierlijke hapjes een ware vorm van kunst. Intense smaak en schoonheid en daarmee het beste uit de producten halen. En het is ook nog erg gezond. Leef je uit met surimi, nori en wasabi en leer de techniek van sushi rollen.

Itadakimas! (Eet smakelijk!)